Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5053083165055

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­rao­ke-­ko­neel­ta mais­tu­va jat­ko-o­sa te­kee hat­tu­tem­pun ryh­tymällä sekä edel­li­so­san esi- että jäl­kinäytök­sek­si.

Ka­rao­ke-ko­neel­ta mais­tu­va jat­ko-o­sa te­kee hat­tu­tem­pun ryh­tymällä sekä edel­li­so­san esi- että jäl­kinäytök­sek­si. Hyvän­tuu­li­nen hat­ta­ra sol­juu vir­keäs­ti eteenpäin vaik­ka as­kel­mer­kit ovat­kin jo ai­kapäi­viä sit­ten ki­vi­laat­toi­hin ku­lu­neet.
Nyt seu­ra­taan sekä kuin­ka ta­ri­nan san­ka­ri­tar pää­tyi idyl­li­sel­le saa­rel­leen nuo­ruu­des­saan ja ta­pa­si tyttä­rensä kol­me isää, että mitä pop­pool­le nyt kuu­luu. Me­ryl St­reep on pitkäl­ti köö­ristä pois­sa, mut­ta muu pop­poo as­kel­taa pir­teäs­ti ja se mikä me­ne­tetään mu­siin­nu­me­roi­den ve­dos­sa voi­te­taan ke­peässä tun­nel­mas­sa ja läpän­hei­tos­sa. Hyvän­tuu­li­nen hat­ta­ra.

Kuva & ääni

Hyvä teräväpiirtokuva ei aivan vakuuta aitona 4K:na, mutta 2K:na masteroitu jälki on tasaista, miellyttävän erottelevaa ja karkkimaiselta HDR-väritoistoltaan luontevaa. Jokunen otos näyttää studiomaiselta, mutta tämän vastapainona on Kroatian lainaamat komeat maisemat ja rikkaan viitseliäästi loihditut miljööt, jotka kuva toistaa aidon läsnäolevasti. Pliisu ääniraita toistaa musiikkinumeronsa puhtaan harrastelijamaisesti, mutta syke ei nouse.

Ekstrat

Tällä kertaa samat lisukkeet löytyvät sekä boksin 4K- että HD-levyiltä. Ekstroissa kaksi tekijöiden kommenttiraitaa (ensimmäisellä ohjaajakösikirjoittaja Ol Parker ja toisella tuottaja Judy Craymer), poistettuja/pidennettyjä kohtauksia, sing along -pätkiä ja kymmenkunta koostetta elokuvan synnystä, saagan rebuutista ja sekä vanhemman että nuoremman kaartin näyttelijöistä. (IJ)
31/12/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy