Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lassie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­si ver­sio nuo­res­ta po­jas­ta ja skot­lan­nin­pai­men­koi­ras­ta, jot­ka ovat hy­vien puo­lel­la pa­ho­ja vas­taan.

Uu­si ver­sio nuo­res­ta po­jas­ta ja skot­lan­nin­pai­men­koi­ras­ta, jot­ka ovat hy­vien puo­lel­la pa­ho­ja vas­taan.
Ei has­sum­pi yri­tys, vaik­ka kai­kil­la on Las­sies­ta vah­vat mie­li­ku­vat lap­suu­des­ta.
Rie­mas­tut­ta­vin­ta on muis­tel­la sitä, kuin­ka ai­koi­naan mo­nil­le pik­ku­po­jil­le oli pet­ty­mys, kun isä sa­noi Las­sien ni­menä viit­taa­van sii­hen, että se on tyttö­koi­ra.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, tosin se ei ole levollisimpia. Keskitason ääniraita. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy