Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

John From Cincinnati

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 479 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 207301EAN: 7321946223234

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Surf­fauk­sen maail­maan up­pou­tu­va John from Cin­cin­na­ti he­ku­moi kol­men su­ku­pol­ven ylit­se ulot­tu­vas­ta rak­kau­des­ta tuo­hon lai­neil­la ta­pah­tu­vaan ur­hei­lu­muo­toon.

Surf­fauk­sen maail­maan up­pou­tu­va John from Cin­cin­na­ti he­ku­moi kol­men su­ku­pol­ven ylit­se ulot­tu­vas­ta rak­kau­des­ta tuo­hon lai­neil­la ta­pah­tu­vaan ur­hei­lu­muo­toon. 13-vuo­tias Shaun (G­rey­son Fletc­her) on vas­ta up­pou­tu­mas­sa la­jin hui­pul­le, isä Butc­hie (B­rian Van Holt) on pääs­syt hom­mis­ta eroon suo­nen­sisäis­ten huu­mei­den avul­la, syöpään sai­ras­tu­nut isoisä Mitch (B­ru­ce Gree­nwood) kont­rol­loi tou­hu­ja etäämmältä.
Im­pe­rial Beac­hillä ma­jai­le­vien su­ku­lais­ten ja ystä­vien vä­lit ovat vä­hintään­kin eri­tyi­set, ja juu­ri ou­doim­mil­laan ol­les­saan sar­ja viih­dyttää eni­ten. Sisä­pii­riin tyhjästä ti­pah­ta­nut John (Cin­cin­na­tis­ta) on eri­tyis­vei­ja­ri tar­vit­taes­sa ihan diag­noo­sin ke­ra, mie­hellä on vah­vas­ti au­tis­ti­sia piir­teitä. Tar­kem­min ana­ly­soi­tu­na John osoit­tau­tuu ai­noak­si, jol­la on jon­kin­lai­nen ky­ky pitää asioi­ta hans­kas­sa.
Y­li­luon­nol­li­set osuu­det al­ka­vat hal­li­ta ja ti­lan­teet kar­kail­la. Ko­ke­muk­sia voi kut­sua us­kon­nol­li­sik­si. Ko­ko­nais­tun­nel­ma yltää klas­si­siin sfää­rei­hin, ny­ky­tuo­tan­nois­sa us­kal­le­taan taas nos­taa pa­nok­sia.
Tie­detään, että lap­sil­ta ei sai­si lii­ko­ja vaa­tia, Fletc­her on sil­ti hei­koim­pia suo­ri­tuk­sia ison ra­han te­le­vi­sio­tuo­tan­to­jen pää­roo­lei­hin mies­muis­tiin. Her­mo­heik­koa naa­pu­rin setää tul­kit­se­va Ed O'­Neill hal­lit­see koh­tauk­sia edel­leen, suu­rel­la ää­nellä, yk­sin ja lin­nuil­le pu­he­le­mal­la. Lu­ke Per­ry haas­ka­ma­na­ge­ri­na ra­ken­taa on­nek­kaan puo­li­mul­ke­ron. Taas ker­ran yk­si te­le­vi­sio­sar­ja on on­nis­tu­nut ko­koa­maan hal­vah­ko­ja has bee­nejä suu­riin roo­lei­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

10 jaksoa, yhden kesto reilut kolme varttia. Terävähkö piirto, rantamaisemat eivät kiiltele odotetulla tavalla. Hyvä niin. Tyylikkäät retroilualkuteksdtit. Puhe toistuu tasaisesti, musiikki puskee ylitse. Kaksi jaksoa kommenttiraidalla, ykkönen ja kymppi. 2.levyllä noin 10-minuuttinen 'behind the scenes' sekavasta kuutosjakson uniosuudesta, jonka muutenkin kuin unena käsittää voi. Katsomatta paras, selitykset pilaavat tunteen. YLE esitti sarjaa tiistai-illassa keväällä 2009 nimellä 'John, Cincinnatista'. (VA)
09/11/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy