Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Eden

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706168998009

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Fu­tis­jouk­kue ti­pah­taa au­tiol­le saa­rel­le, missä eloonjää­neillä on ko­sol­ti ai­kaa pui­da suh­tei­taan ih­mi­syy­teen ja toi­siin­sa.

Fu­tis­jouk­kue ti­pah­taa au­tiol­le saa­rel­le, missä eloonjää­neillä on ko­sol­ti ai­kaa pui­da suh­tei­taan ih­mi­syy­teen ja toi­siin­sa. Kak­si tyttöä ja va­jaa jouk­kueel­li­nen jät­kiä pa­ra­tii­si­saa­rel­la tar­joaa pik­to­res­kit puit­teet rea­li­ty-s­hown re­buu­til­le oli­pa sit­ten esi­ku­va­na kärpäs­ten her­ra, sur­vi­vor, deit­tis­how, lost tai si­ni­nen la­guu­ni. Mitään omaa tässä ei tun­nu ole­van.

Kuva, ääni & ekstrat

Vakaa ja verrattain terävä kuva ei aivan vakuuta, vaikka jälki onkin hyvää. Väritoisto ja mustan taso vaikuttavat olevan auttavasti kohdallaan, eikä antia tarvitse väittää erityisen videomaiseksi. Lentokoneessa jälki näyttää kyllä jokseenkin keinotekoiselta, mutta saarella toisto on erottelevaa ja musiikkivideomaisen jäsentynyttä. Televiomainen ääniraita toistaa dialogin studiomaisen tarkasti ja löytää sopivasti virikkeitä sen taustoille. Ekstroissa suppea making of (13 min.). (IJ)
16/09/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy