Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wall•E – 2-levyinen erikoisjulkaisu

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 207110EAN: 8717418180492

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pi­xa­rin ro­bot­ti­seik­kai­lu sai hyvät ar­vos­te­lut en­si-il­ta­kier­rok­sel­laan.

Pi­xa­rin ro­bot­ti­seik­kai­lu sai hyvät ar­vos­te­lut en­si-il­ta­kier­rok­sel­laan. Sik­si oli­kin suu­ri yllä­tys, kun ta­ri­na osoit­tau­tui ai­na­kin Dis­ney/­Pi­xar-as­tei­kol­la yltävän vain tyy­dyttäväl­le ta­sol­le. Tällä ker­taa kä­vi niin, että prii­maan py­rit­tiin, mut­ta kes­ki­ver­toa puk­ka­si.
Wall•E on erään­lai­nen ”O­me­ga Ro­bot”, jo­ka te­kee työtään apo­ka­lyp­ti­ses­sa New Yor­kis­sa sii­vo­ten me­tal­li­ro­mua. Sa­mal­la se omaa tiet­tyjä in­hi­mil­li­siä piir­teitä kerä­tessään tu­ko­koh­taan­sa kaik­kea mie­len­kiin­tois­ta.
Eräänä päivänä sa­la­peräi­nen ava­ruu­sa­lus las­keu­tuu maan pin­nal­le. Juo­nes­ta enem­piä pal­jas­ta­mat­ta elo­ku­van sa­no­ma on sinänsä taat­tua ta­va­raa. Ku­lu­tu­syh­teis­kun­nan kri­tiik­ki tun­tuu kui­ten­kin hie­man kak­si­nais­mo­ra­lis­ti­sel­ta, vaik­ka Pi­xar edus­taa­kin kult­tuu­rilähtöistä mas­sa­viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita ovat puolestaan taattua Pixar-laatua. Ekstroissa 5 min. robottianimaatioita, Presto ja Burn•E –lyhytanimaatiot (5+7 min.), BNL-lyhäreitä (9 min.), 100 min. dokumentteja, 15 min. poistettuja kohtauksia kommentein, satukirja ja peli. (PS)
15/12/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy