Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Päivä jona maailma pysähtyi

The Day the Earth Stood Still 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 208066 EAN: 6438044189766

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

”K­laa­tu ei enää oi­kein ba­ra­da nik­to”.

”K­laa­tu ei enää oi­kein ba­ra­da nik­to”. Päivä­leh­tik­rii­ti­kot kär­sivät kroo­ni­ses­ta sci­fie­lo­ku­va­kam­mos­ta, mut­ta tällä ker­taa mas­sa on oi­keas­sa. Uu­sin­ta­ver­sio Ro­bert Wi­sen kylmän­so­dan kes­kel­le vuon­na 1951 te­kemästä pa­si­fis­ti­ses­ta mes­ta­ri­teok­ses­ta ei oi­kein luon­nis­tu ny­kypäivänä, kun Kea­nu Ree­ves on näh­ty vas­taa­vis­sa osis­sa liian mon­ta ker­taa, ympä­ristöp­ro­pa­gan­da ja va­ka­vas­ti­kin otet­tu paa­saus ovat kyllästä­neet ih­mis­ten mie­let ja vääjäämätön tun­tuu ole­van edessä.
Mut­ta kun ih­mi­syy­den pe­ru­sagg­res­sio otet­tiin ai­heek­si kylmän so­dan ai­kaan, sillä oli vielä vai­ku­tus­ta. Sinänsä uu­si­kin ver­sio on oi­keal­la asial­la, jär­kevä ja loo­gi­nen, mut­ta ikävä kyllä se pyr­kii paa­saa­maan ja opet­ta­maan. Var­sin­kin pe­ru­sin­hi­mil­li­sik­si tar­koi­te­tut osiot muut­tu­vat sen­ti­men­taa­li­sik­si ja pa­ne­vat kat­so­jan kie­mur­te­le­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Audiovisuaalisena tuotantona tämä toimii sitäkin paremmin. Kaunis kuvaus pääsee teräväpiirtona oikeuksiinsa. Ekstroissa kommenttiraita, bonusview-dokumentit ja kuvakäsikirjoitusta. Mukana on ylimääräinen digital copy –levy, jolla elokuvan voi helposti ladata kannettavalle soittimelle tai PC:lle. (PS)
22/04/2009

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy