Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Our America

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si nuor­ta ame­ri­ka­naf­rik­ka­lais­ta pää­see te­kemään suo­sit­tua ra­dio-oh­jel­maa slum­min to­del­li­suu­des­ta.

Kak­si nuor­ta ame­ri­ka­naf­rik­ka­lais­ta pää­see te­kemään suo­sit­tua ra­dio-oh­jel­maa slum­min to­del­li­suu­des­ta. To­si­ta­ri­nas­ta teh­ty do­ku­ment­ti herättää ta­kuu­var­mas­ti kat­so­jan­sa. Mitään liioit­te­le­mat­ta, mitään pois­ta­mat­ta.
Laa­du­kas tv-ku­va ja ää­ni­rai­ta. Le­vyl­le ei ole tal­len­net­tu ekst­ro­ja.

Tekijät

Ohjaaja: Ernest Dickerson

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy