Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Miles Ahead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hi­das­ve­toi­nen ee­pos va­lot­taa jazz-­le­gen­da Mi­les Da­vi­sin ta­ri­naa löy­sin ran­tein.

Hi­das­ve­toi­nen ee­pos va­lot­taa jazz-le­gen­da Mi­les Da­vi­sin ta­ri­naa löy­sin ran­tein. So­siaa­li­sen mu­sii­kin kun­kun stoo­ri vel­loo kan­kaal­le hen­gai­le­va­na trip­pinä, jon­ka ai­ka­na Mi­les Da­vis (Don Chead­le) ja Rol­ling Sto­nes -leh­den toi­mit­ta­jak­si esittäy­tyvä juip­pi (Ewan McG­re­gor) yrittävät par­sia men­nei­syy­den ja ny­kypäivän vä­lil­le mie­lekkään pu­nai­sen lan­gan — lan­gan, jo­ka ker­toi­si enemmän kuin vain al­ku, kes­ki­koh­ta ja lop­pu.
Viit­se­liääs­ti koot­tu elo­ku­va liik­kuu ajas­sa fii­lis­poh­jal­la, va­paas­ti as­so­sioi­den ja mer­ki­tyk­siä luo­den. Ker­ron­ta on kek­se­liäs ja ta­ri­na löyhän his­to­rii­kin omi­nai­suu­des­sa kiin­nos­ta­va, mut­ta ote jää ke­vyek­si pin­ta­raa­pai­suk­si. Ky­se on lo­pul­ta puh­taas­ta fik­tios­ta, jo­ka on jat­ku­vas­ti vaa­ras­sa ha­jo­ta tur­hanpäiväi­sek­si ku­jan­juok­suk­si. Elo­ku­va ra­hoi­tet­tiin osin jouk­ko­ra­hoi­tuk­sen avul­la. Esi­koi­soh­jaus.

Kuva, ääni & ekstrat

Aavistuksen pehmeä kuva näyttää periodinsa mukaiselta, mutta jää samalla harmillisen rosoiseksi ja epäskarpiksi. Kuvan kavaerina soljuva ääniraita, joka kuulostaa hyvältä, mutta ei lunasta kaikkia aihepiirin herättämiä odotuksia. Ekstroissa Cheadlen ja käsikirjoittaja Steven Baigelmanin kommenttiraita, making of (21 min.), tekijöiden kyselytunti Sundancesta (22 min.) ja traileri. (IJ)
11/02/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy