Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mestarivalehtelija

Another You 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ge­ne Wil­der va­leh­te­lee su­la­vas­ti ja Ric­hard Pryo­ril­la on tai­pu­mus­ta pik­ku­hui­jauk­siin — yh­dessä he pistävät yh­den teol­li­suus­su­vun pääo­man uu­teen ja­koon.

Ge­ne Wil­der va­leh­te­lee su­la­vas­ti ja Ric­hard Pryo­ril­la on tai­pu­mus­ta pik­ku­hui­jauk­siin — yh­dessä he pistävät yh­den teol­li­suus­su­vun pääo­man uu­teen ja­koon. Ko­me­dia, jon­ka sket­si­ka­val­ka­di toi­mii pie­nestä yskäh­te­lystä huo­li­mat­ta yhä pi­ristävän hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen miellyttävän kirkas, tarkka ja väreiltään luonteva kuva. Myöskään reunavärinää tai kohinaa ei esiinny ylettömästi. Musiikin käytöltään miellyttävä ääniraita, jolla dialogi kuitenkin kuulostaa hieman kalsealta. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy