Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Syvyyden saalistajat

The Deep 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 85762  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pal­jon hau­kut­tu fil­mi Bul­li­tin oh­jaa­jal­ta.

Pal­jon hau­kut­tu fil­mi Bul­li­tin oh­jaa­jal­ta. Ros­ka­kir­jai­li­ja Pe­ter Bench­ley ha­lu­si ra­has­taa Tap­pa­ja­hain me­nes­tyk­sellä. Vii­mei­sen pääl­le märkä­tee­pai­tai­lua (Jac­que­li­ne Bis­set). On kui­ten­kin hy­viä­kin puo­lia: pe­rin­tei­sen seik­kai­lun piir­teitä Rans­kan ku­nin­kaan kul­ta-aar­tei­neen, hai­neen ja voo­doo­pap­pei­neen.
Su­kel­lus­ku­vauk­set ovat on­nis­tu­nei­ta. Ber­mu­dan mai­se­mat tois­tu­vat kau­niin si­ni­sinä. John Bar­ryn mu­siik­ki. Lisäar­voa an­taa har­voin näh­ty Eli Wal­lach (Leo­nen Hyvät, pa­hat...). Ro­bert Shaw jättää Nick Nol­ten var­joon­sa. Luis Gos­set Jr. yr­myi­lee hai­ti­lai­se­na kon­na­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva vuoden 1977 elokuvaksi. Yksi paha katko tosin ja yksi huonosti koodattu kohta. R1:ssä toisella puolella pan&scan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy