Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ja äitiäs kans

Y Tu Mama Tambien 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: PanVisionKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si mek­si­ko­lais­nuo­ru­kais­ta saa kyy­tiinsä ko­ke­neen kau­not­ta­ren.

Kak­si mek­si­ko­lais­nuo­ru­kais­ta saa kyy­tiinsä ko­ke­neen kau­not­ta­ren. Mat­kal­la-e­lo­ku­va­na ete­nevä ta­ri­na löytää tark­ko­ja huo­mioi­ta nuor­ten­mies­ten pu­ber­teet­tia­sen­teis­ta ta­val­la, jos­sa la­ti­na­lai­nen elämä yh­dis­tyy sau­mat­to­mas­ti kat­so­jan omiin ko­ke­muk­siin. Yk­si vii­me vuo­sien ais­til­li­sim­pia elo­ku­via.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 23 min. dokumentti, neljä min. poistettuja kohtauksia, kommenttiraita, 12 min. ja 3 min. lyhytelokuvat, julistegalleria ja biografiat. Väärä NTSC-aika takakannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy