Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

The Florida Project

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001265

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

F­lo­ri­da­lai­sen mo­tel­lin kes­toa­suk­kai­den ja eri­tyi­ses­ti näi­den las­ten ympä­ril­le ra­ken­tu­va draa­ma seu­raa yh­teisön eloa yh­den ajan­het­ken ajan.

F­lo­ri­da­lai­sen mo­tel­lin kes­toa­suk­kai­den ja eri­tyi­ses­ti näi­den las­ten ympä­ril­le ra­ken­tu­va draa­ma seu­raa yh­teisön eloa yh­den ajan­het­ken ajan. Wil­lem Da­foen talk­ka­ri yrittää pitää tu­li­pa­lot pie­ninä ja vil­lit kul­lan­nu­put tur­vas­sa.
E­lo­ku­van juo­ni ei ole sen enempää eikä vä­hempää kuin elämä, jo­ta ku­va­taan us­kot­ta­van läsnäo­le­vas­ti. Jos juo­ni ei tun­nu var­si­nai­ses­ti ete­nevän mi­hinkään, ei ete­ne myöskään sen ku­vaa­mien ih­mis­ten elämä. Tai­taen veis­tel­ty draa­ma tus­kin kestää useam­paa kat­se­lu­ker­taa, ja mo­ni saat­taa jättää tämän kes­ken, mut­ta omas­sa sar­jas­saan ky­se on an­siok­kaas­ta pa­las­ta elämää, jo­ka on ru­jo, mut­ta ei luo­taan­työntävä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hitusen pehmeä, mutta moitteettoman vakaa ja paahteisen pastellimaista väritoistoaan myöten hallittu kuva. Seesteinen ääniraita antaa heinäsirkkojen sirittää ja puheen soljua ilman, että sitä tarvitsee aina mieltää dialogiksi. Ekstroissa juontamatonta making of -materiaalia (22 min.) ja mokia (3 min.). (IJ)
26/12/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy