Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Netflix

Trading Places

Vaihtokaupat 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 1983Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hy­vin ai­kaa kestä­nyt klas­sik­ko­ko­me­dia vaih­taa me­nes­ty­neen pörs­si­mek­la­rin ja ka­tu­hui­ja­rin roo­lit elämässä rik­kai­den mies­ten ve­don­lyön­nin vuok­si.

Hy­vin ai­kaa kestä­nyt klas­sik­ko­ko­me­dia vaih­taa me­nes­ty­neen pörs­si­mek­la­rin (Dan Ayk­royd) ja ka­tu­hui­ja­rin (Ed­die Murp­hy) roo­lit elämässä rik­kai­den mies­ten ve­don­lyön­nin vuok­si. Toi­sen mie­hen nous­tes­sa Phi­la­delp­hian seu­ra­pii­rei­hin ti­pah­taa toi­nen mak­sul­li­sen seu­ra­lai­sen (Ja­mie Lee Cur­tis) kämppä­ka­ve­rik­si, mut­ta epä­ta­sa­pai­no ei jää py­syväk­si.
Teräväs­ti kä­si­kir­joi­tet­tu ko­me­dia toi­mii Sai­tu­rin jou­luyön ta­voin pal­kit­se­va­na jou­lu­ta­ri­na­na, jo­ka viih­dyttää, haus­kuut­taa ja ylentää mie­liä so­pi­vas­ti jou­luaat­toa ode­tel­les­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvasuhde on likimain alkuperäinen 1.85:1, ja itse asiassa sama kuin vuosien takaisella DVD:llä. Kuva on kiitettävän terävä ja vakaa, eikä ääniraitakaan jätä dialogia arvailujen varaan. (IJ)
26/12/2016
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy