Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Trading Places

Vaihtokaupat 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 1983Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hy­vin ai­kaa kestä­nyt klas­sik­ko­ko­me­dia vaih­taa me­nes­ty­neen pörs­si­mek­la­rin ja ka­tu­hui­ja­rin roo­lit elämässä rik­kai­den mies­ten ve­don­lyön­nin vuok­si.

Hy­vin ai­kaa kestä­nyt klas­sik­ko­ko­me­dia vaih­taa me­nes­ty­neen pörs­si­mek­la­rin (Dan Ayk­royd) ja ka­tu­hui­ja­rin (Ed­die Murp­hy) roo­lit elämässä rik­kai­den mies­ten ve­don­lyön­nin vuok­si. Toi­sen mie­hen nous­tes­sa Phi­la­delp­hian seu­ra­pii­rei­hin ti­pah­taa toi­nen mak­sul­li­sen seu­ra­lai­sen (Ja­mie Lee Cur­tis) kämppä­ka­ve­rik­si, mut­ta epä­ta­sa­pai­no ei jää py­syväk­si.
Teräväs­ti kä­si­kir­joi­tet­tu ko­me­dia toi­mii Sai­tu­rin jou­luyön ta­voin pal­kit­se­va­na jou­lu­ta­ri­na­na, jo­ka viih­dyttää, haus­kuut­taa ja ylentää mie­liä so­pi­vas­ti jou­luaat­toa ode­tel­les­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvasuhde on likimain alkuperäinen 1.85:1, ja itse asiassa sama kuin vuosien takaisella DVD:llä. Kuva on kiitettävän terävä ja vakaa, eikä ääniraitakaan jätä dialogia arvailujen varaan. (IJ)
26/12/2016
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy