Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Ville Vallaton iskee jälleen

Dennis the Menace Strikes Again 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 72 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen Anamordinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­raan vi­deol­le oh­jat­tu jat­ko-o­sa ymmär­si hyö­dyntää Hank Ketc­ha­min piir­rok­sia al­ku­teks­teissä, mut­ta sii­hen se suu­rin rie­mu päät­tyy­kin.

Suo­raan vi­deol­le oh­jat­tu jat­ko-o­sa ymmär­si hyö­dyntää Hank Ketc­ha­min piir­rok­sia al­ku­teks­teissä, mut­ta sii­hen se suu­rin rie­mu päät­tyy­kin. Uu­det näyt­te­lijät eivät juu­ri­kaan au­ta asiaa — pa­rem­min­kin päin­vas­toin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman kohinainen kuva, mutta sentään toimiva 5.1-ääniraita - toisin kuin ensiosassa. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy