Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Fly

Kärpänen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 49495EAN: 7391772394439

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Al­ku­peräi­nen Kärpä­nen on to­del­li­nen vuo­si­ker­ta­ta­son tie­teis­ker­to­mus mie­hestä, jo­ka yh­distää va­hin­gos­sa it­sensä hyön­tei­sen so­lui­hin.

Al­ku­peräi­nen Kärpä­nen on to­del­li­nen vuo­si­ker­ta­ta­son tie­teis­ker­to­mus mie­hestä, jo­ka yh­distää va­hin­gos­sa it­sensä hyön­tei­sen so­lui­hin. Tyy­likkääs­ti näy­tel­ty ja kau­hu­gen­reä ta­pai­le­va oh­jaus ei kal­pe­ne Da­vid Cro­nen­ber­gin uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­nin edessä edes te­hos­tei­den­sa ta­kia.
Tie­de­mie­hen vel­jeä näyt­te­levä Vin­cent Pri­ce va­ras­taa näyttämön ta­pan­sa mu­kaan. Sho­gun-ro­maa­nil­laan myö­hem­min maail­man­mai­nee­seen nous­sut Ja­mes Cla­vel kä­si­kir­joit­ti elämänsä elo­ku­van. Pe­rus­tuu Ja­mes Lan­ge­laa­nin ta­ri­naan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas CinemaScope-kuva näyttää tyylikkäältä, hieman rakeiselta ja kohinaiselta sekä sopivan pehmeältä. Ääniraitaa on mehevöitetty useampaan kanavaan, mutta suunnatuilla efekteillä ei ole lähdetty leikkimään, eikä uusia ole keinotekoisesti luotu. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy