Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Super-Villain High

Lego DC Super Hero Girls: Super-Villain High 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2018Kesto: 74 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 2.0
Dolby Digital 5.1
  EAN: 7340112742485

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Won­der Wo­man, Su­per­girl, Bat­girl, Ca­two­man, Chee­tah, Poi­son Ivy, Frost, Green Lan­tern ja liu­ta mui­ta kou­luikäi­siä su­per­san­ka­rei­ta ajau­tuu kes­kel­le tu­tun ka­ta­laa sa­la­juon­ta.

Won­der Wo­man, Su­per­girl, Bat­girl, Ca­two­man, Chee­tah, Poi­son Ivy, Frost, Green Lan­tern ja liu­ta mui­ta kou­luikäi­siä su­per­san­ka­rei­ta ajau­tuu kes­kel­le tu­tun ka­ta­laa sa­la­juon­ta. Le­go-seik­kai­luil­le tut­tuun ta­paan hah­mot viu­hu­vat kil­paa pa­li­koi­den kans­sa eikä al­le kou­luikäi­sellä yleisöllä tun­nu ole­van kes­kit­ty­mis­vai­keuk­sia.
Tytöil­le suun­nat­tu Le­go-seik­kai­lu tun­tuu up­poa­van mel­kein täy­destä myös poi­kiin. Mo­nin pai­koin tyttöa­sen­ne tun­tuu pääl­le­lii­ma­tul­ta, mut­ta seik­kai­lu on tästä huo­li­mat­ta hyvä. Ta­sa-ar­von ni­missä ta­ri­nas­sa oli­si voi­nut to­ki ol­la yhtä mon­ta poi­kaa kuin — mu­ka­mas — po­jil­le suun­na­tuis­sa ta­ri­nois­sa, mut­ta tämä epä­ta­sa­pai­no ei juu­ri me­noa hi­das­ta. 6v poi­ka­kin to­sin huo­maa ky­syä, että eikö tässä ole yhtään poi­kaa mu­ka­na? Tämä ei to­sin tun­nu lo­pul­ta hyväk­syntää hait­taa­van.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Myös tietokoneanimaation taso on hyvä. Ääniraita on tarjolla sekä englanniksi (DD5.1) että suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi ja norjaksi (DD Stereo). Ekstroissa kuusi koostetta. (IJ)
09/06/2018
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy