Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Sicilian

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 95378EAN: 5050582612110

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kum­mi­se­tien Ma­rio Pu­zon ro­maa­niin poh­jau­tu­va elo­ku­va ker­too ma­fiaa, maa­no­mis­ta­jia ja kirk­koa uh­man­neen si­si­lia­lai­sen kan­san­tais­te­li­jan ta­ri­nan, jos­ta ei puu­tu poi­ka­mais­ta seik­kai­lua, juo­nit­te­lua, rak­kaut­ta ja suu­ria rik­kauk­sia.

Kum­mi­se­tien Ma­rio Pu­zon ro­maa­niin poh­jau­tu­va elo­ku­va ker­too ma­fiaa, maa­no­mis­ta­jia ja kirk­koa uh­man­neen si­si­lia­lai­sen kan­san­tais­te­li­jan ta­ri­nan, jos­ta ei puu­tu poi­ka­mais­ta seik­kai­lua, juo­nit­te­lua, rak­kaut­ta ja suu­ria rik­kauk­sia. Puit­teil­taan vir­heettömän ko­mean ja ta­ri­nal­taan vir­keän elo­ku­van akil­leen kan­tapääk­si muo­dos­tu­vat lu­vat­to­man pök­kelöt näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ja pai­koin höl­mis­tyttävä mu­siik­ki­rai­ta, jot­ka yh­dessä riistävät ta­pah­tu­mil­ta te­hok­kaas­ti li­ki kai­ken us­kot­ta­vuu­den. Osin jäl­kiää­ni­tet­ty dia­lo­gi ja räi­keän ita­lia­lais­ve­rettömät näyt­te­lijät eivät myöskään au­ta asiaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää ikäiseltään, mutta on kohinasta ja tummissa otoksissa havaittavasta rakeisuudestaan huolimatta asiallinen levollinen ja jäsentynyt. Ääniraita toistaa dialogin selkeästi ja musiikin säröittä, mutta tulitaistelut kuulostavat ymmärrettävän ohuelta. Ekstroissa traileri ja kuvagalleria. (IJ)
25/12/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy