Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Age of Innocence – Viattomuuden aika

The Age of Innocence 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Mar­tin Scor­se­se ko­kei­li sii­piään epoo­kin pa­ris­sa, mut­ta tu­lok­set eivät tun­tu­neet kum­moi­sil­ta.

Mar­tin Scor­se­se ko­kei­li sii­piään epoo­kin pa­ris­sa, mut­ta tu­lok­set eivät tun­tu­neet kum­moi­sil­ta. Kol­mas ver­sio Edith Whar­to­nin ro­maa­nis­ta.
Jen­kit eivät ole pal­jon eden­neet näistä vuo­den 1870 tun­nel­mis­ta: yk­silön va­pau­des­ta on ky­se. Da­niel Day-Lewi­sin la­ki­mie­hen pitäi­si nai­da Wi­no­na Ry­der, mut­ta hui­ken­te­le­vai­nen serk­ku (Mic­hel­le Pfeif­fer) tun­tuu vetävämmältä. Ei Scor­se­sen par­hai­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy