Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sierra Madren aarre

The Treasure of the Sierra Madre 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1948Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 28645EAN: 7321944650223

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Val­koi­hoi­sil­la hyl­kiöillä ei me­ne hy­vin Mek­si­kos­sa.

Val­koi­hoi­sil­la hyl­kiöillä ei me­ne hy­vin Mek­si­kos­sa. Ar­paon­ni ja kul­talöytökään eivät tuo on­nea, kun ah­neus as­tuu pe­liin. Jos pää ei kestä me­nes­tystä, kaik­ki lu­his­tuu lo­pul­li­ses­ti.
Y­littämättö­miä ah­neu­den­ku­vauk­sia. B. Tra­ve­nin ro­maa­nin poh­jal­ta. Kak­si Os­ca­ria na­pan­neel­la oh­jaa­jal­la on haus­ka ca­meo lan­tin tar­joa­ja­na, kun hän sa­noo Bo­gar­til­le, että tästä läh­tien tämä saa sel­vitä il­man hä­nen apuaan.
Har­vi­nai­nen ”­per­he-e­lo­ku­va” sen­kin ta­kia, että myös oh­jaa­jan isä Wal­ter Hus­ton voit­ti Os­ca­rin si­vuo­sas­taan. Nuo­ri Ro­bert Bla­ke myy ar­po­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen mustavalkokuva, jonka taso vaihtelee jonkin verran. Vain hieman kuvakohinaa. Selkeän muhkea monoraita. Alkutekstit näyttäisivät olevan aidossa 1.37-suhteessa. Ekstroissa kommenttiraita, 50 min. dokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy