Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kirottu kaupunki

Village of the Damned 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: V-02602EAN: 5050582005196

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja John Car­pen­te­rin 1990-­lu­ku tar­jo­si sa­nan­mu­kai­ses­ti ai­ka pui­se­vaa jäl­keä.

Oh­jaa­ja John Car­pen­te­rin 1990-lu­ku tar­jo­si sa­nan­mu­kai­ses­ti ai­ka pui­se­vaa jäl­keä. Uu­sin­ta­to­teu­tus brit­tis­ci­fin klas­si­kos­ta, John Wynd­ha­min ai­hees­ta Mi­dwich Cuc­koos eli Mi­dwic­hin käen­poi­ka­set on kuin Ray Brad­bu­ryn Ku­vi­te­tun mie­hen sa­van­ni­ta­ri­na: mitä ta­pah­tui­si, jos lap­sil­la oli­si voi­maa yli ai­kuis­ten.
Mark Ha­mill pap­pi­na. Lap­set muis­tut­ta­vat ai­van lii­kaa nor­maa­le­ja sta­di­lais­ka­ka­roi­ta. Kaik­kien ras­kaa­na ole­vien lem­pi­lef­fa!

Kuva, ääni & ekstrat

Julkaisu on käytännössä identtinen taannoisen Egmontin julkaisun kanssa. Kuva on jatkuvasti voimakkaan kohinainen, mutta väritoistoltaan hillityn hallittu ja myös jokseenkin tarkka. Myös roska on paikoin huomattavaa, muttei erityisen häiritsevää. Suhteessa parempi ääniraita on selkeä, musiikiltaan pehmeä ja paikoin yllättävän tilava. Ekstroissa traileri, biografiat ja faktaruutuja. (PS/IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy