Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bridget Jones - elämä jatkuu

Bridget Jones: The Edge of Reason 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 111545EAN: 5050582310610

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va jon­ka kan­ta­va­na tee­ma­na tun­tuu ole­van kul­jet­taa kat­so­ja yh­destä kiu­sal­li­ses­ta ti­lan­tees­ta toi­seen, ken­ties jon­ki­nas­tei­nen ar­kielämän kat­har­sis kii­ka­ris­sa.

E­lo­ku­va jon­ka kan­ta­va­na tee­ma­na tun­tuu ole­van kul­jet­taa kat­so­ja yh­destä kiu­sal­li­ses­ta ti­lan­tees­ta toi­seen, ken­ties jon­ki­nas­tei­nen ar­kielämän kat­har­sis kii­ka­ris­sa. Tämä ei ole yhtään sen kau­niim­paa kat­sot­ta­vaa kun Fa­rel­lin vel­jes­ten alapääs­ket­sit, mut­ta sil­ti al­kus­ho­kin jäl­keen on tämä­kin pöhkö­fant­ti­hu­pai­lu san­gen haus­ka elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskitason kuva selättää aiemman DVD:n selvästi niin erottelevuudeltaan kuin väritoiston luonnollisuudeltaan. Hetkittäin jälki muuttuu huomattavan rosoiseksi, mutta kokonaisuutta ajatellen tästä ei ole ongelmaksi asti. Ääniraita tavoittaa ajoittain jonkinasteista tilavaikutelmaa ja on kauttaaltaan selkeä ja runsaan musiikkipitoinen. Musiikki onkin ääniraidan vahvin osa-alue, vaikka lukuisten hittikappaleiden näytteistä koostettu raita onkin hieman epäyhtenäinen kokonaisuus. Ekstroissa mm. ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, making of -kooste, minidokkareita ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy