Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

I.Q. – rakkauden yhtälö

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­ten elo­ku­van ni­mi­kin ker­too, ky­se on ä­lyk­kyy­destä, mut­ta tun­tei­ta unoh­ta­mat­ta.

Ku­ten elo­ku­van ni­mi­kin ker­too, ky­se on ä­lyk­kyy­destä, mut­ta tun­tei­ta unoh­ta­mat­ta. Tie­teestä kiin­nos­tu­nut au­to­na­sen­ta­ja (Tim Rob­bins) ta­paa elämänsä nai­sen, tie­de­mie­hen (Meg Ryan), ja ki­pinät sin­koi­le­vat. Wal­ter Matt­hau on kuin il­met­ty Al­bert Eins­tein, jo­ka aut­taa kol­le­goi­den­sa kans­sa nuo­ria avioon. Pal­jon haus­ko­ja koh­tia, esi­mer­kik­si se, kun tie­de­mie­het kuun­te­le­vat Litt­le Ric­har­din ”­Tut­ti Frut­tia” au­to­ra­dios­ta. Kat­so­ja saa käkättää mu­ka­na pit­kin elo­ku­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason Super 35 -kuva ja dialogiin painottuva ääniraita. Hieman aliasing-välkyntää ja kuvakohinaa. Kerrosstoppi jakaa kohtausta. Ekstroihin on tallennettu dokumentti, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy