Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

The Blackout

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6 438194 090516

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­den­te­ke­vien juh­li­mi­se­lo­ku­vien jat­ku­mo on lo­pu­ton.

Yh­den­te­ke­vien juh­li­mi­se­lo­ku­vien jat­ku­mo on lo­pu­ton. Sa­mai­seen vi­deo­vuok­raa­mon hyl­lyyn unoh­tu­va The Blac­kout ker­too me­nes­tystä mais­ta­neen roc­kyh­tyeen bi­lei­den jäl­kei­sestä aa­mus­ta. Öi­set ko­hel­luk­set pa­lai­le­vat ret­kueen mie­leen pät­kittäin.
Kes­ken­kas­vui­sil­le po­jil­le eri­te­huu­mo­ri saat­taa mait­taa, mui­den kan­nat­taa kääntää kat­sot­ta­vak­seen vaik­ka teks­ti-tv. Lai­meam­paa ta­ri­naa saa kauan ha­kea.

Kuva, ääni & ekstrat

Mattapintainen kuva, syvyyksiä ei erotu. Ei ekstroja. (VA)
04/01/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy