Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

007 - Tomorrow Never Dies

007 - Huominen ei koskaan kuole 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1997Kesto: minuuttia
Julkaisija: MGM 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kes­kieu­roo­pas­ta Etelä-­Kii­nan me­rel­le suun­taa­va 007-jännä­ri ot­taa pää­pi­ruk­seen me­dia­mo­gu­lin, jon­ka nyh­veröimäi­nen kuo­si kät­kee taak­seen tah­don tu­ho­ta maail­ma hy­vien uu­ti­sot­si­koi­den vuok­si.

Kes­kieu­roo­pas­ta Etelä-Kii­nan me­rel­le suun­taa­va 007-jännä­ri ot­taa pää­pi­ruk­seen me­dia­mo­gu­lin (Jo­nat­han Pry­ce), jon­ka nyh­veröimäi­nen kuo­si kät­kee taak­seen tah­don tu­ho­ta maail­ma hy­vien uu­ti­sot­si­koi­den vuok­si. Pier­ce Bros­nan ja Mic­hel­le Yeoh lyövät hynt­tyyt yh­teen maail­man­rau­han puo­les­ta.
Vet­reän lap­sen­mie­li­nen seik­kai­lu pitää stun­tit ve­toa­vi­na ja me­ga­lo­maa­ni­sim­mat juon­teet ego­jen sisällä. Tässä aje­taan be­ma­ria kän­nykällä, liu­taan he­li­kop­te­rin la­po­jen ali ja ti­pu­taan pil­ven­piirtäjän lai­taa alas pos­te­rin nur­kas­ta kiin­ni pitäen. Mie­li­ku­vi­tus on siis pul­lea, mut­ta seik­kai­lun sä­vy tästä huo­li­mat­ta suu­rin­piir­tein to­den­ma­kui­nen. Muis­ti­ku­via pa­rem­pi epi­so­di toi­mii yhä viih­dyttäväs­ti.

Kuva

Kuvanlaatu tuntuu parantavan edellisosasta, mutta ei silti vetoa siinä määrin kuin parhaissa klassikkobondeissa. Jälki on nyt kuitenkin miellettävissä kauttaaltaan HD:ksi, ja kelvollisen hyväksi sellaiseksi.

Ääni

Ääniraita on toimivan tasokas, eikö aiheuta erityistä närää, mutta tältäkin osalta anti tuntuu videomaiselta suhteessa aiempien osien loistoon.

Ekstrat

Ekstroista puuttuu kunnon making of, mutta sen sijaan tarjolla on tutut kommenttiraidat ja sarja koosteita. Kyseessä on brittipainos, joka on identtinen suomalaisen julkaisun kanssa. (IJ)
06/01/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy