Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Legend

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2015Kesto: minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018003675

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Le­gend on elo­ku­van ni­menä kär­si­nyt ai­ka­moi­sen inf­laa­tion, eikä 1960-­lu­vun sven­gaa­van Lon­toon kans­sa flirt­tail­leis­ta Kray-­vel­jek­sistä ker­to­va draa­ma suin­kaan ole niitä tuo­reim­pia ideoi­ta.

Le­gend on elo­ku­van ni­menä kär­si­nyt ai­ka­moi­sen inf­laa­tion, eikä 1960-lu­vun sven­gaa­van Lon­toon kans­sa flirt­tail­leis­ta Kray-vel­jek­sistä ker­to­va draa­ma suin­kaan ole niitä tuo­reim­pia ideoi­ta.
Se pa­nee­kin ar­po­maan, pitääkö tästä ja kuin­ka pal­jon. Tom Har­dy vas­taa mo­lem­mis­ta pääo­sis­ta. Mie­lestä­ni hy­vin, vaik­ka toi­sen­lai­sia­kin kom­ment­te­ja var­maan voi kuul­la. Kak­sois­vel­jistä hul­lum­pi Ron­nie on vaa­ti­vam­pi, kun taas hie­man har­kit­se­vam­pi Reg­gie me­nee ru­tii­nil­la.
Am­bi­va­lens­sia lisää eni­ten se, että osa koh­tauk­sis­ta toi­mii eri­no­mai­ses­ti, mut­ta osa taas me­nee kli­seen puo­lel­le. Jo­pa osa ro­mant­ti­sis­ta koh­tauk­sis­ta, esi­mer­kik­si ko­sin­ta rän­niä pit­kin, tun­tuu tuo­reil­ta, mut­ta ai­ka pal­jon mennään gangs­te­rie­lo­ku­vien kon­ven­tioi­den mu­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva kärsii pariin kertaa aliasing-värinöistä. Ääniraita soi hyvin. Aikalaismusiikki on valittu kohtauksiin sopivaksi, mutta on aika tavanomainen. Ei ekstroja. (PS)
15/04/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy