Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Samurai Assassin

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: Another WorldKuva:
Anamorfinen 2.28
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Another World) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­pi­nal­li­set suun­nit­te­le­vat am­mat­ti­mai­ses­ti ylhäi­sen mi­nis­te­rin sa­la­mur­haa.

Ka­pi­nal­li­set suun­nit­te­le­vat am­mat­ti­mai­ses­ti ylhäi­sen mi­nis­te­rin sa­la­mur­haa. Kub­rick­mai­ses­sa hen­gessä kir­ju­rin mer­kintö­jen mu­kaan ete­nevä sa­mu­raik­las­sik­ko maus­tuu hen­kilö­koh­tai­sel­la draa­mal­la, kun isännätön ja isätön ro­nin (Tos­hi­ro Mi­fu­ne) ha­luaa sel­vittää ylhäi­sen taus­tan­sa te­kemällä san­ka­ri­te­ko­ja. Kun­nian­hi­mon tie on kat­ke­ra, sillä sen al­le jää ystä­vyys ja rak­kaus. Toi­sin sa­noen ai­dos­sa itä­mai­sen sen­ti­men­taa­li­suu­den hen­gessä edetään.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva kärsii luultavasti kaikista mahdollisista roskista, haloilmiöistä ja kohinasta, mutta kulttuurityön hengessä tätä katsoo silti mielellään. Ääniraita toimii aika raa'anlaisesti. Ekstroissa traileri ja kuvagalleria. Lisäksi seitsemän muun elokuvan trailerit. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy