Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Danny the Dog

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200404EAN: 6420201162835

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vä­hintään­kin eri­koi­ses­ti ra­ken­tu­va elo­ku­va al­kaa tyy­pil­li­senä Jet Li –mättönä, jat­kuu Snatch-­tyyp­pi­senä Glas­gow-­gangs­te­ris­mi­na, siir­tyy li­ki ek­sis­ten­tiaa­li­siin tun­nel­miin ja lop­puu HK-ot­tei­siin.

Vä­hintään­kin eri­koi­ses­ti ra­ken­tu­va elo­ku­va al­kaa tyy­pil­li­senä Jet Li –mättönä, jat­kuu Snatch-tyyp­pi­senä Glas­gow-gangs­te­ris­mi­na, siir­tyy li­ki ek­sis­ten­tiaa­li­siin tun­nel­miin ja lop­puu HK-ot­tei­siin. Eikä oi­kein osu maa­liin­sa mat­kal­lan­sa. Mer­kil­le­pan­ta­vaa on selväs­ti ural­laan de­val­voi­tu­nei­den laa­tunäyt­te­lijöi­den Bob Hos­kin­sin ja Mor­gan Free­ma­nin läsnäo­lo kung­fu-taus­tai­ses­sa tuo­tan­nos­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva pyrkii kuvaamaan laitapuolen harmautta. Kaksi iskevää ääniraitaa. Massive Attackin musiikki. Ekstroissa neljä pidennettyä toimintakohtausta (10 min.), 36+2 min. dokumentit, kaksi poistettua kohtausta (3 min.), epäonnistuneita sessioita (3 min.), musiikkivideo ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy