Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Night at the Museum

Night at the Museum - yö museossa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203950EAN: 7391772512246

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mu­seo herää hen­kiin yöllä, ja uu­si yö­var­ti­ja jou­tuu tiuk­kaan paik­kaan.

Mu­seo herää hen­kiin yöllä, ja uu­si yö­var­ti­ja (Ben Stil­ler) jou­tuu tiuk­kaan paik­kaan. Työtä ei pa­ra­ne me­nettää, sillä yh­teis­huol­los­sa ole­va poi­ka ei pian ar­vos­ta isäänsä.
Ko­me­dia hyö­dyntää ny­ky­tek­nii­kan mah­dol­lis­ta­mia su­ju­via ja us­kot­ta­via te­hos­tei­ta, mut­ta jää ai­ka­moi­sek­si kli­seek­si.
Te­kijät ovat am­men­ta­neet van­ho­ja ideoi­ta elo­ku­vis­ta Ju­man­ji, Pie­net so­tu­rit ja In­tiaa­ni li­pas­tos­sa. Kun esi­ku­vat ovat tätä ta­soa, eivät tun­nel­maa nos­ta edes Dick van Dy­ken ja Mic­key Roo­neyn si­vu­roo­lit saa­ti Owen Wil­son tai Ro­bin Wil­liams.
Tuo­tan­to­kaar­tiin kuu­lu­van Ch­ris Co­lum­buk­sen sä­tei­ly tun­tuu hie­noi­se­na lap­sel­li­suu­te­na, oli se sit­ten vain ku­vi­tel­maa tai ei.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita ja traileri, kun DVD-versiossa oli myös 16 min. poistettuja kohtauksia, 6 min. epäonnistuneita kohtauksia, 5 min. dokumentti ja peli. (PS)
25/10/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy