Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ennen aikojaan

Get Low 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 244895EAN: 5706130583554

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Kuvat

Robert Duvall tilaa hautajaiset itselleen ja Bill Murray ja Lucas Black tekevät parhaansa täyttääkseen toiveet
Robert Duvall tilaa hautajaiset itselleen ja Bill Murray ja Lucas Black tekevät parhaansa täyttääkseen toiveet
Bill Murray on hieman lipevänä hautausurakoitsijana omalla tontillaan
Bill Murray on hieman lipevänä hautausurakoitsijana omalla tontillaan
Lucas Black on elokuvan sympaattinen selkäranka, vaikka hänen roolinsa jääkin hieman alihyödynnetyksi
Lucas Black on elokuvan sympaattinen selkäranka, vaikka hänen roolinsa jääkin hieman alihyödynnetyksi

Elokuva

O­min­ta­kei­nen elo­ku­va era­kos­ta, jo­ka 40 vuo­den yk­si­ne­lon jäl­keen päättää jär­jes­tyttää it­sel­leen eri­lai­set hau­ta­jai­set.

O­min­ta­kei­nen elo­ku­va era­kos­ta (Ro­bert Du­vall), jo­ka 40 vuo­den yk­si­ne­lon jäl­keen päättää jär­jes­tyttää it­sel­leen eri­lai­set hau­ta­jai­set. Neljän pii­ri­kun­nan yleisö­ta­pah­tu­mak­si ko­vaa vauh­tia muo­vau­tu­va ta­pah­tu­ma lu­paa va­lais­ta mie­hen elämää ja ehkä pa­ran­taa myös van­ho­ja haa­vo­ja.
Bill Mur­ray on mai­nio hen­keen ja ve­reen ka­pi­ta­lis­ti­se­na hau­tau­su­ra­koit­si­ja­na, mut­ta sil­ti pääo­sas­sa on it­se oi­keu­te­tus­ti Du­val­lin esittämä ar­voi­tuk­sel­li­nen pap­pa­rai­nen. Elo­ku­va ta­sa­pai­noi­lee nau­tin­nol­li­ses­ti na­rul­la hi­vut­taes­saan yhtäai­kaa pelä­tyn ja ra­kas­te­tun mie­hen men­nei­syyttä au­ki. Ker­ron­ta tun­tuu ha­pa­roi­van nuo­teis­saan vas­ta ai­van lop­pu­met­reillä kun pitkään jat­ku­neen men­nei­syy­den trau­mo­jen poh­jus­tuk­sen jäl­keen rat­kai­su on­kin yhtäk­kiä nenän edessä mil­tei yh­den hen­gen ve­don ai­ka­na. Pal­jas­tuk­sen ei sentään voi sa­noa tu­le­van en­nen ai­ko­jaan, mut­ta sa­lai­suuk­sien pus­si tyh­je­nee kui­ten­kin ko­vin no­peas­ti ja mil­tei huo­maa­mat­ta. Kai­ken al­ku­pe­tauk­sen jäl­keen oli­si odot­ta­nut hie­man ki­mu­ran­tim­paa ta­pah­tu­ma­vyyh­tiä ja ko­ros­te­tum­pia tun­ne­pur­kauk­sia, mut­ta tälläi­senään­kin rat­kai­su on ele­gan­tin te­ho­kas — ja ehkäpä elo­ku­van sä­vy huo­mioi­den lo­pul­ta myös se ai­doin vaih­toeh­to.

Kuva, ääni & ekstrat

Komeasti sommiteltu periodiuskottava kuva on myös teknisesti korkeatasoinen. Joissakin tummissa otoksissa erottelukyky jää silti hyvin suppeaksi, eikä päivänvalossakaan liikuta aivan referenssitasolla. Rauhallinen ääniraita säestää draamaa pienin elein, mutta tehokkaasti. Ekstroissa kolme suppeaa koosteita elokuvan synnystä (yht. 17 min.). (IJ)
08/09/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy