Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Walk

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051162357872

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Sa­tu­mai­nen vei­ja­ri­ku­vaus rans­ka­lai­ses­ta nuo­ral­lakä­ve­lijästä Phi­lip­pe Pe­ti­tistä, jo­ka vuon­na 1974 vi­rit­ti vai­je­rin­sa lu­vat­ta World Tra­de Cen­te­rin tor­nien vä­lil­le ja ylit­ti vä­lin vaa­ro­ja uh­ma­ten.

Sa­tu­mai­nen vei­ja­ri­ku­vaus rans­ka­lai­ses­ta nuo­ral­lakä­ve­lijästä Phi­lip­pe Pe­ti­tistä, jo­ka vuon­na 1974 vi­rit­ti vai­je­rin­sa lu­vat­ta World Tra­de Cen­te­rin tor­nien vä­lil­le ja ylit­ti vä­lin vaa­ro­ja uh­ma­ten. Ro­bert Ze­mec­ki­sin (mm. For­rest Gump ja Pa­luu tu­le­vai­suu­ten -t­ri­lo­gia) luot­saa­ma seik­kai­lu on upea sa­tu, jo­ka myös sat­tuu ole­maan to­si­ta­ri­na.
Yhtäläi­sissä mää­rin keik­ka­ku­vauk­sel­ta ja sa­dul­ta mais­tu­va elo­ku­va on my­kistävän kau­nis­ta kat­sot­ta­vaa. Vir­heettömällä tah­dil­la ete­nevä ker­to­mus pitää ot­teen­sa lä­pi ad­re­na­lii­ni­piik­kien ja su­van­to­jen, eikä moit­teil­le jää si­jaa. Pääo­san Jo­seph Gor­don-Le­vitt yllättää en­si­kuu­le­mal­ta te­koak­sen­til­laan, mut­ta vetää sit­ten vai­vat­ta mu­kaan­sa ris­ti­ret­kel­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Tämä ei ole vain komea vaan suorastaan kaunis elokuva. Visuaaliset nyanssit pilvien ilmestymistä ja vaijerin punoutumista myöten lopussa ovat upean hiottuja ja huoliteltuja tyylikeinoja. Ekstroissa poistettuja kohtauksia ja noin puolentunnin edestä koosteita elokuvan synnystä. Elokuva on julkaistu myös 3D-versiona. (IJ)
27/10/2016
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy