Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Ready Player One

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112744601

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pop-­kult­tuu­ril­la ah­det­tu sci­fi-­seik­kai­lu esit­te­lee tu­le­vai­suu­den maail­man, jos­sa ih­mis­kun­ta pa­ke­nee ar­jen kur­juut­ta pe­li­no­mai­seen vir­tuaa­li­to­del­li­suu­teen.

Pop-kult­tuu­ril­la ah­det­tu sci­fi-seik­kai­lu esit­te­lee tu­le­vai­suu­den maail­man, jos­sa ih­mis­kun­ta pa­ke­nee ar­jen kur­juut­ta pe­li­no­mai­seen vir­tuaa­li­to­del­li­suu­teen. Pe­lin luo­jan jäl­keensä jättämä kol­mio­sai­nen haas­te lu­paa suu­ria rik­kauk­sia ja vir­tuaa­li­maail­man her­ruut­ta. Kor­po­raa­tio ja kor­pi­par­tio, fa­ce­boo­kin etäi­ses­ti mie­leen­tuo­va me­gay­ri­tys ja ruo­hon­juu­ren vas­ta­rin­ta, ot­ta­vat yh­teen tältä poh­jal­ta.
Hu­pi­hen­ki­nen, mut­ta se­ka­vuu­teen saak­ka ah­det­tu seik­kai­lu yh­distää tie­to­ko­nea­ni­maa­tio­ta ja ku­vat­tu­ja osioi­ta seik­kai­lu­mie­li­sek­si epi­so­dik­si, jo­ka on selväs­ti oh­jaa­ja Ste­ven Spiel­ber­gin märkä päiväu­ni. Va­paas­ti as­so­sioi­va ja kult­tuu­ri­viit­tauk­sia ah­ke­raan pu­dot­te­le­va sir­kus oli­si var­mas­ti ha­jon­nut hei­kom­man oh­jaa­jan kä­siin, mut­ta tässä Spiel­berg kip­pa­roi fan­ta­sian­sa maa­liin nä­tis­ti. Kei­tos py­syy ver­rat­tain hy­vin ka­sas­sa ja tar­joaa useam­man haus­kan pie­nen oi­val­luk­sen, mut­ta jäl­ki­ma­ku on it­se­riit­toi­sen se­ka­me­te­li­so­pan.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Er­nest Cli­nen sa­man­ni­mi­seen kir­jaan.

Kuva & ääni

2.8K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu kuva pysyy hallitun terävänä ja väritoistoltaan antoisan tuttifruttimaisena. Jälkeä ei erehdy luulemaan aidoksi 4K:ksi, mutta anti on erittäin hyvä. Elokuvan runsas pop-kultturista ammennettu silmäkarki ja toiminnan pyörteet isollakin taisteluareenalla toistuvat vakaasti, mutta hitusen hengettömästi. Hyvä ääniraita on mukana tohinassa ansiokkaasti.

Ekstrat

Ekstroissa kattava making of (57 min.) ja koosteita elokuvan taustoista, tehosteista, musiikista ja ensi-illan ajatuksista. Elokuva on julkaistu myös 3D:nä. (IJ)
24/08/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy