Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

The Marine

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204633EAN: 6438044128857

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Voi­han Jus­sit!

Voi­han Jus­sit! Kun pääo­sas­sa on ame­rik­ka­lai­sen va­paa­pai­nin san­ka­ri John Ce­na ja oh­jaa­jan­tuo­lil­la is­tuu WWE-pai­nie­lo­ku­via teh­nyt John Bo­ni­ta, odo­tuk­set nou­se­vat mi­ni­miin. Kun näin käy, ei ole mikään yllä­tys, että ne yli­tetään.
Va­paa­pai­ni­ja­na täy­tyy osa­ta näy­tellä, eikä Ce­na mi­tenkään huo­nos­ti sel­viy­dy. Mut­ta kä­si­kir­joi­tus­puo­lel­la ei juu­ri­kaan ole välkäh­del­lyt. Ihan kat­sot­ta­vaa ac­tio­nia tämä kui­ten­kin on.
Mu­kaan on sentään mah­du­tet­tu haus­ka Ter­mi­na­tor-ga­gi, sillä ti­mant­ti­ros­mo­jen pää­pa­hik­se­na skit­soi­lee T3:n nes­te­me­tal­lis­mies Ro­bert Pat­rick. Ka­tu­tie­tous­kin lisään­tyy: mus­ta ame­rik­ka­lai­nen ei kuu­lem­ma ha­lua sa­mas­tua soc­cer-äi­tei­hin, eikä aja ti­la-au­tol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja äänira45 min. dokumentit ja traileri. Elokuvan ensi-iltaa vietettiin merijalkaväen kasarmilla. Solttujen juttuja kuunnellessa ei voi kuin puistella päätään. Amerikka on tosiaankin hyvissä käsissä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy