Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Marine

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204633EAN: 7391772513601

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Voi­han Jus­sit!

Voi­han Jus­sit! Kun pääo­sas­sa on ame­rik­ka­lai­sen va­paa­pai­nin san­ka­ri John Ce­na ja oh­jaa­jan­tuo­lil­la is­tuu WWE-pai­nie­lo­ku­via teh­nyt John Bo­ni­ta, odo­tuk­set nou­se­vat mi­ni­miin. Kun näin käy, ei ole mikään yllä­tys, että ne yli­tetään.
Va­paa­pai­ni­ja­na täy­tyy osa­ta näy­tellä, eikä Ce­na mi­tenkään huo­nos­ti sel­viy­dy. Mut­ta kä­si­kir­joi­tus­puo­lel­la ei juu­ri­kaan ole välkäh­del­lyt. Ihan kat­sot­ta­vaa ac­tio­nia tämä kui­ten­kin on.
Mu­kaan on sentään mah­du­tet­tu haus­ka Ter­mi­na­tor-ga­gi, sillä ti­mant­ti­ros­mo­jen pää­pa­hik­se­na skit­soi­lee T3:n nes­te­me­tal­lis­mies Ro­bert Pat­rick. Ka­tu­tie­tous­kin lisään­tyy: mus­ta ame­rik­ka­lai­nen ei kuu­lem­ma ha­lua sa­mas­tua soc­cer-äi­tei­hin, eikä aja ti­la-au­tol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 3+11+15 min. dokumentit ja traileri. Elokuvan ensi-iltaa vietettiin merijalkaväen kasarmilla. Solttujen juttuja kuunnellessa ei voi kuin puistella päätään. Amerikka on tosiaankin hyvissä käsissä. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy