Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Marine

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204633EAN: 7391772513601

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Voi­han Jus­sit!

Voi­han Jus­sit! Kun pääo­sas­sa on ame­rik­ka­lai­sen va­paa­pai­nin san­ka­ri John Ce­na ja oh­jaa­jan­tuo­lil­la is­tuu WWE-pai­nie­lo­ku­via teh­nyt John Bo­ni­ta, odo­tuk­set nou­se­vat mi­ni­miin. Kun näin käy, ei ole mikään yllä­tys, että ne yli­tetään.
Va­paa­pai­ni­ja­na täy­tyy osa­ta näy­tellä, eikä Ce­na mi­tenkään huo­nos­ti sel­viy­dy. Mut­ta kä­si­kir­joi­tus­puo­lel­la ei juu­ri­kaan ole välkäh­del­lyt. Ihan kat­sot­ta­vaa ac­tio­nia tämä kui­ten­kin on.
Mu­kaan on sentään mah­du­tet­tu haus­ka Ter­mi­na­tor-ga­gi, sillä ti­mant­ti­ros­mo­jen pää­pa­hik­se­na skit­soi­lee T3:n nes­te­me­tal­lis­mies Ro­bert Pat­rick. Ka­tu­tie­tous­kin lisään­tyy: mus­ta ame­rik­ka­lai­nen ei kuu­lem­ma ha­lua sa­mas­tua soc­cer-äi­tei­hin, eikä aja ti­la-au­tol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 3+11+15 min. dokumentit ja traileri. Elokuvan ensi-iltaa vietettiin merijalkaväen kasarmilla. Solttujen juttuja kuunnellessa ei voi kuin puistella päätään. Amerikka on tosiaankin hyvissä käsissä. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy