Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

The Crying Game

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98224EAN: 7321944129316

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Gen­derb­len­dauk­sen oman­lai­sen­sa esiäi­ti, sillä var­hai­set diet­ric­hit ja to­ny­cur­ti­sit kui­ten­kin vain pel­lei­livät to­del­li­sia and­ro­gyy­ne­ja tai trans­ves­tiit­te­ja.

Gen­derb­len­dauk­sen oman­lai­sen­sa esiäi­ti, sillä var­hai­set diet­ric­hit ja to­ny­cur­ti­sit kui­ten­kin vain pel­lei­livät to­del­li­sia and­ro­gyy­ne­ja tai trans­ves­tiit­te­ja.
I­RA:n ki­dut­ta­ma brit­ti­so­ti­las (Fo­rest Whi­ta­ker) äl­lyttää yk­sin­ker­tais­ta, mut­ta in­hi­mil­listä Fer­gu­sia (S­tep­hen Frea) ker­to­maan ter­vei­siä hä­nen tyttöystäväl­leen. Elo­ku­va kie­tou­tuu niin vah­vas­ti lop­pu­rat­kai­sun­sa ympä­ril­le, et­tei uu­sin­ta­kat­se­lu tun­nu yhtä an­toi­sal­ta. Voi sitä, jo­ka juo­nen pal­jas­taa etukä­teen. Vaik­ka jo tästä voi ar­va­ta pal­jon.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Neil Jordan
Pääosissa: Stephen Rea Jaye Davidson Forest Whitaker
Tarina: Neil Jordan
Kuvaus: Ian Wilson
Musiikki: Anne Dudley

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy