Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vallaton rakkaus

Unconditional Love 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 107065EAN: 6420614650256

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Elämäänsä urau­tu­nut ko­ti­vai­mo tun­tee jää­neensä tyhjän pääl­le kun sa­ma­na päivänä oma mies jättää ja unel­mien mies – kuu­lui­sa hem­peitä tun­tei­ta tul­kit­se­va lau­la­ja – kuo­lee sar­ja­mur­haa­jan kä­sissä.

Elämäänsä urau­tu­nut ko­ti­vai­mo (Kat­hy Ba­tes) tun­tee jää­neensä tyhjän pääl­le kun sa­ma­na päivänä oma mies (Dan Ayk­royd) jättää ja unel­mien mies – kuu­lui­sa hem­peitä tun­tei­ta tul­kit­se­va lau­la­ja (Jo­nat­han Pry­ce) – kuo­lee sar­ja­mur­haa­jan kä­sissä. Apua löy­tyy uu­des­ta ystä­vyy­destä kuol­leen ar­tis­tin pitkäai­kai­sen poi­kaystävän (Ru­pert Eve­rett) kans­sa.
Tuo mo­nel­la ta­paa mie­leen ”A­bout Sch­mid­tin", jos­kin yhtä­lail­la eri­koi­ses­ta ta­ri­nas­taan huo­li­mat­ta tämä on lo­pul­ta ta­va­no­mai­sem­pi elo­ku­va. Pik­ku­roo­leis­sa: mm. Ju­lie And­rews, Sal­ly Jes­sy Rap­hael ja Bar­ry Ma­ni­low.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka, väreiltään puhdas ja vähäkohinainen sekä käytännössä roskaton kuva. Näyttelijöiden musiikkinumeroiden piristämä, muutoin vähäeleinen ja kapea-alainen, joskin häiriötekijöiden suhteen ongelmaton ääniraita. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy