Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

At Risk

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 249203EAN: 5706141783622

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pok­ka­rijännä­rei­den kes­to­suo­sik­kei­hin lu­keu­tu­van Pat­ri­cia Cor­nwel­lin kir­jaan pe­rus­tu­va dek­ka­ri seu­raa et­sivä­maail­man ja­mes­bon­dia, jol­la on hok­sot­ti­met pai­koil­laan ja kaik­kien nais­ten huo­mio hyp­py­sissään.

Pok­ka­rijännä­rei­den kes­to­suo­sik­kei­hin lu­keu­tu­van Pat­ri­cia Cor­nwel­lin kir­jaan pe­rus­tu­va dek­ka­ri seu­raa et­sivä­maail­man ja­mes­bon­dia (Da­niel Sun­ja­ta), jol­la on hok­sot­ti­met pai­koil­laan ja kaik­kien nais­ten huo­mio hyp­py­sissään. Vih­jail­tu­jen nais­seik­kai­lu­jen vas­ta­pai­nok­si tässä niin kuin uu­sim­mis­sa Bon­deis­sa­kin na­ru­ja ve­te­lee su­ve­ree­ni nais­po­mo, tällä ker­taa bos­to­ni­lai­sen pyr­ky­ri­po­li­ti­kon ja pii­ri­syyttäjän muo­dos­sa (An­die Mac­Dowell). Tau­koa­mat­to­man työ­mat­kai­lun, dek­ka­roin­nin ja per­he­suh­tei­den poh­din­nan kim­mok­kee­na toi­mii 30 vuot­ta van­han mur­han kai­ve­lu.
Tuo­tan­toar­voil­taan hyvä elo­ku­va jää hie­man pök­kelök­si näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sil­taan, eikä kir­jan adap­taa­tio vai­ku­ta kai­kin pai­koin ai­van on­nis­tu­neel­ta — eri­tyi­ses­ti hah­mo­jen ja ta­pah­tu­mien taus­toi­tus jää on­tu­vak­si ker­to­jaää­nen puut­tues­sa. Juo­nen seu­raa­mi­nen ei tästä suo­ra­nai­ses­ti kär­si, mut­ta si­vu­juon­teet jäävät ir­ral­li­sik­si. Ke­vyttä ajan­tap­po­viih­dettä, mut­ta sel­lai­se­na täy­sin su­la­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on miellyttävän terävä ja luonteva, eikä kaupunkipanoraamojen lievää aliasoitumista pahempia häiriötekijöitä esiinny. Musiikkiraita on onnistunut. Ekstraton. (IJ)
26/01/2011

Tekijät

Ohjaaja: Tom McLoughlin
Pääosissa: Andie MacDowell Daniel Sunjata Diahann Carroll Barclay Hope Paula Boudreau
Tarina: John Pielmeier (Patricia Cornwellin romaanin pohjalta)
Kuvaus: Alwyn Kumst
Musiikki: Christopher Ward

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy