Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Paha päivä

Changing Lanes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Finnkino Kuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Väärään ai­kaan sat­tu­nut ko­la­ri suis­taa kah­den, täy­sin eri maail­mois­sa elävän mie­hen rai­teil­taan.

Väärään ai­kaan sat­tu­nut ko­la­ri suis­taa kah­den, täy­sin eri maail­mois­sa elävän mie­hen (Ben Aff­leck ja Sa­muel L. Jack­son) rai­teil­taan. Toi­nen jou­tuu mu­ser­ta­van ta­lou­del­li­sen pai­neen, toi­nen hen­ki­ses­ti ras­kaan muu­tok­sen eteen. Hie­no kä­si­kir­joi­tus: ot­taa kiin­ni sat­tu­mas­ta, jo­ka ai­na ih­mistä kul­jet­taa. Ki­helmöivän jän­nittävä draa­ma ole­mat­ta oi­keas­taan suo­ra tril­le­ri. Dra­ma­tur­gia löys­tyy hie­man vii­mei­sen puo­len tun­nin ai­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 15+6 min. dokumentit, kaksi poistettua ja yksi pidennetty kohtaus sekä traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy