Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

eXistenZ

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Dimension Home VideoKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­li sa­maan ai­kaan mark­ki­noil­le Mat­ri­xin kans­sa ja jäi var­joon.

Tu­li sa­maan ai­kaan mark­ki­noil­le Mat­ri­xin kans­sa ja jäi var­joon. On sil­ti hyvä elo­ku­va. Neljä täh­teä vain sik­si, kun ei ota huo­mioon, että ky­seessä on Vi­deod­ro­men tee­mo­jen uu­del­lee­ne­si­tys.
Bio­me­ka­niik­ka on pääo­sas­sa. Ih­mi­set kyt­ketään selkäy­ti­mestä elä­viin tie­to­ko­ne­pe­lei­hin. Viehättää juu­ri sik­si, että tek­niik­ka on ikään kuin ta­ka-a­lal­la ver­rat­tu­na mui­hin sa­man ai­he­pii­rin teok­siin.
Ja­ka­nut mie­liä ja saa­nut huo­no­ja ar­vos­te­lu­ja tuk­ku­kau­pal­la, jo­ten ma­kua­sia jos mikä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. R1-levy.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy