Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

eXistenZ

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Dimension Home VideoKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Dimension Home Video) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­li sa­maan ai­kaan mark­ki­noil­le Mat­ri­xin kans­sa ja jäi var­joon.

Tu­li sa­maan ai­kaan mark­ki­noil­le Mat­ri­xin kans­sa ja jäi var­joon. On sil­ti hyvä elo­ku­va. Neljä täh­teä vain sik­si, kun ei ota huo­mioon, että ky­seessä on Vi­deod­ro­men tee­mo­jen uu­del­lee­ne­si­tys.
Bio­me­ka­niik­ka on pääo­sas­sa. Ih­mi­set kyt­ketään selkäy­ti­mestä elä­viin tie­to­ko­ne­pe­lei­hin. Viehättää juu­ri sik­si, että tek­niik­ka on ikään kuin ta­ka-a­lal­la ver­rat­tu­na mui­hin sa­man ai­he­pii­rin teok­siin.
Ja­ka­nut mie­liä ja saa­nut huo­no­ja ar­vos­te­lu­ja tuk­ku­kau­pal­la, jo­ten ma­kua­sia jos mikä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. R1-levy.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy