Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hurjapäät

The Wild One 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1953Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 2.0 Mono
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162313878

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Tur­hau­tu­neet II maail­man­so­dan ve­te­raa­nit pe­rus­ti­vat USA:s­sa prätkä­jen­gejä 1940-­lu­vun lo­pul­la.

Tur­hau­tu­neet II maail­man­so­dan ve­te­raa­nit pe­rus­ti­vat USA:s­sa prätkä­jen­gejä 1940-lu­vun lo­pul­la. Elo­ku­va ku­vaa, mitä ta­pah­tuu, kun Black Re­bels- ja Beet­les (!) -ni­mi­set ryhmät saa­pu­vat su­vait­se­mat­to­maan pik­ku­kau­pun­kiin.
Hiu­kan van­hen­tu­nut ja naii­vi, mut­ta en­simmäi­nen elo­ku­va la­jis­saan. On myös hy­vin rock, vaik­ka mu­siik­ki­tyy­listä ei ol­lut ha­jua­kaan. Jen­giläi­set dig­gaa­vat be­bo­pin tyy­listä tans­si­mu­siik­kia.
Mar­lon Bran­don to­del­li­nen lä­pi­mur­to on näh­ty koh­tuul­li­sen har­voin te­le­vi­sios­sa. DVD:nä se tar­joaa ret­roprät­kien juh­laa, jo­ta voi brit­ti­mo­to­ris­ti­kin mie­luus­ti seu­ra­ta: Bran­do ajaa Triump­hia!

Kuva & ääni

Siisti mustavalkokuva kantaa filmirakeensa asiallisesti ja tarjoilee miellyttävän jäsentynyttä jälkeä. Jokunen otos jää siellä täällä jää pehmeäksi, eikä jälki parhaimmillaankaan ole viiltävän terävää, mutta kokonaisuus on ikäisekseen varsin hyvä. Hyvä, puhdas ääniraita toistaa dialogin kunnialla eikä kompastele dramatiikan edessäkään. Näin siitäkin huolimatta, että kyseessä ei ole nykytrendin mukainen häviötön DTS-HD Master Audio ääniraita vaan perinteinen kahteen kanavaan koodattu Dolby Digital mono.

Ekstrat

Ekstroissa Karen Kramerin alustus elokuvalle (1 min.) ja hyvät koosteet Brandosta (19 min.), tuottaja Stanley Kramerista (17 min.) ja moottoripyöräilmiöstä ja elokuvan tositaustasta (28 min.). Koosteista jälkimmäinen tarjoaa myös mielenkiintoisen katsauksen tapahtumapaikkana toimineeseen kalifornialaiseen Hollisterin kaupunkiin nykypäivänä. Tuottaja Stanley Kramerista kertovaa koostetta ei mainita kannessa. (PS/IJ)
04/01/2014
04/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy