Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Enemy of the State

Valtion vihollinen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­dous Hux­ley kym­me­nen­teen po­tens­siin.

Al­dous Hux­ley kym­me­nen­teen po­tens­siin. Tässä elo­ku­vas­sa yk­silöä to­del­la­kin tark­kail­laan. Lap­sel­li­nen vä­lillä. No­peaa MTV-la­taus­ta on meidän van­hem­pien ikä­luok­kien vai­kea seu­ra­ta. Muis­tut­taa Fran­cis Cop­po­lan Kes­kus­te­lu-e­lo­ku­vaa tee­moil­taan, mut­ta jää to­ki esi­ku­vas­taan suu­ren yleisön elo­ku­va­na kauak­si. Har­vi­nai­sel­la ta­val­la kui­ten­kin pa­ra­nee lop­pua koh­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Levottomuus saattaa johtua myös siitä, että tätä on hieman rajoitettu alkuperäisestä kuvasuhteesta. Matted-versio on levoton. Uusi SE-versio on paljon laajempi. Tehokas ääniraita. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy