Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Deadfall

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194060335

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­li­seistä vään­net­ty jännä­ri kon­nas­ta, jo­ka pa­ko­mat­kal­la koh­ti Ka­na­daa pää­tyy vat­vo­maan pik­ku­kylän asuk­kien ih­mis­suh­tei­ta.

K­li­seistä vään­net­ty jännä­ri kon­nas­ta (E­ric Ba­na), jo­ka pa­ko­mat­kal­la koh­ti Ka­na­daa pää­tyy vat­vo­maan pik­ku­kylän asuk­kien ih­mis­suh­tei­ta. She­rif­fejä kaa­tuu ve­ri­senä lu­meen ja pant­ti­van­git hi­koi­le­vat kii­tospäivän ruo­kapöydässä psy­ko­paa­tin määrä­tessä nuo­tit, mut­ta lo­pul­ta per­hei­dyl­li on ehyem­pi kuin al­ku­ti­lan­tees­sa.
Su­la­va jännä­ri ta­voit­te­lee Far­gon tai Simp­le Pla­nin tun­nel­maa, mut­ta pää­tyy jok­seen­kin koo­mi­sek­si per­he­suh­tei­den sel­vit­te­lyk­si. Pä­tevä näyt­te­lijä­kaar­ti tar­joi­lee spä­min osaa­vas­ti, mut­ta tus­kin­pa ku­kaan heistä tätä CV:ssään heh­kut­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erittäin hyvä kuva selviää mutkitta hankien loisteesta ja yön pimeydestä, eikä tapahtumia vaivaa liiallinen klaustrofobisuus. Puhdas, vähäeleinen ääniraita soljuu hyvin satunnaisen ammuskelun rytmittämänä. Ei ekstroja. (IJ)
11/04/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy