Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Lego Ninjago

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112741822

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Le­gon omaan Nin­ja­go-­sar­jaan pe­rus­tu­va elo­ku­va tar­joaa mät­kettä ja hu­pi­hen­kistä mus­su­tus­ta Jac­kie Cha­nin pe­rin­tei­den mu­kai­ses­ti.

Le­gon omaan Nin­ja­go-sar­jaan pe­rus­tu­va elo­ku­va tar­joaa mät­kettä ja hu­pi­hen­kistä mus­su­tus­ta Jac­kie Cha­nin pe­rin­tei­den mu­kai­ses­ti. Mu­kaan on lei­vot­tu maus­tee­na myös kat­taus ro­bo­ja ja pientä sci­fi-vä­riä, mut­ta ko­ko­nai­suus mais­tuu en­nen kaik­kea nin­ja-seik­kai­lul­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

2K:na renderöity elokuva näyttää vakaalta ja terävältä HD-sfäärin puitteissa. Animaatiojälki on viitseliästä, värikylläistä ja lelupalikoiden naarmuja myöten erehdyttävän aidonoloista. Suomenkielinen dubbaus on tehty taidolla, joten dialogi toistuu luontevasti ja tehosteet iskevästi. Kahden levyn boksi, joten 4K- ja HD-versiot löytyvät omilta levyiltään. Ekstroissa mm. minielokuvia ja musiikkivideoita. (IJ)
14/02/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy