Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Lego Ninjago

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112741822

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Le­gon omaan Nin­ja­go-­sar­jaan pe­rus­tu­va elo­ku­va tar­joaa mät­kettä ja hu­pi­hen­kistä mus­su­tus­ta Jac­kie Cha­nin pe­rin­tei­den mu­kai­ses­ti.

Le­gon omaan Nin­ja­go-sar­jaan pe­rus­tu­va elo­ku­va tar­joaa mät­kettä ja hu­pi­hen­kistä mus­su­tus­ta Jac­kie Cha­nin pe­rin­tei­den mu­kai­ses­ti. Mu­kaan on lei­vot­tu maus­tee­na myös kat­taus ro­bo­ja ja pientä sci­fi-vä­riä, mut­ta ko­ko­nai­suus mais­tuu en­nen kaik­kea nin­ja-seik­kai­lul­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

2K:na renderöity elokuva näyttää vakaalta ja terävältä HD-sfäärin puitteissa. Animaatiojälki on viitseliästä, värikylläistä ja lelupalikoiden naarmuja myöten erehdyttävän aidonoloista. Suomenkielinen dubbaus on tehty taidolla, joten dialogi toistuu luontevasti ja tehosteet iskevästi. Kahden levyn boksi, joten 4K- ja HD-versiot löytyvät omilta levyiltään. Ekstroissa mm. minielokuvia ja musiikkivideoita. (IJ)
14/02/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy