Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bagdad Café

Out of Rosenheim 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 95747EAN: 6416548907116

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jas­min jättäy­tyy avio­mie­hensä kyy­distä ajau­tuen maan­tien var­res­sa si­jait­se­val­le Bag­dad Café -­huol­toa­se­mal­le.

Jas­min (Ma­rian­ne Sä­geb­recht) jättäy­tyy avio­mie­hensä kyy­distä ajau­tuen maan­tien var­res­sa si­jait­se­val­le Bag­dad Café -huol­toa­se­mal­le. Bag­dad Café toi­mii näyttämönä yk­sinäis­ten ih­mis­ten yh­teentörmäyk­sel­le. Jas­mi­nin lähtö­koh­ti­na ol­leet va­pau­den kai­puu ja seik­kai­lun­ha­lu siir­tyvät si­vum­mal­le, hyväk­synnän ha­ke­mi­nen nos­te­taan kan­ta­vak­si tee­mak­si. Ro­tu­jen vä­li­set en­nak­ko­luu­lot ka­ri­se­vat jo­kai­sen löytäessä omat vah­vuu­ten­sa osa­na jouk­koa. Eri­lai­suut­ta tuo­daan ko­ros­te­tus­ti esil­le tai­teen – niin maa­laa­mi­sen, tai­kuu­den kuin ka­ba­reen – kaut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Maisemat kellertävät liiaksi, myös terävyyden kanssa on ongelmia. Kirkas ääniraita on kanavoitu mukavan monipuolisesti. Kuvagalleria, filmografiat ja traileri täydentävät levyn. Huolimatta teknisistä vajavaisuuksista, Future Film on tehnyt upean kulttuuriteon julkaistessaan tämän 1980-lukulaisen merkkiteoksen dvd-formaatissa. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy