Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Pitkät jäähyväiset

The Long Goodbye 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6438044025750

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ray­mond Chand­le­rin kyy­ni­nen yk­si­tyi­set­sivä Phi­lip Mar­lowe on sen ver­ran yleispä­tevä hah­mo, että tai­ta­van oh­jaa­jan ja näyt­te­lijän kä­sissä hä­net voi­daan si­joit­taa niin Eng­lan­tiin kuin hip­pia­jan kra­pu­laa elävään 1970-­lu­vun alun Ka­li­for­niaan.

Ray­mond Chand­le­rin kyy­ni­nen yk­si­tyi­set­sivä Phi­lip Mar­lowe on sen ver­ran yleispä­tevä hah­mo, että tai­ta­van oh­jaa­jan ja näyt­te­lijän kä­sissä hä­net voi­daan si­joit­taa niin Eng­lan­tiin kuin hip­pia­jan kra­pu­laa elävään 1970-lu­vun alun Ka­li­for­niaan.
Le­gen­daa­ri­nen Leigh Brac­kett muok­ka­si kä­si­kir­joi­tuk­sen, jo­ka ta­voit­taa al­ku­peräis­teks­tin etään­tymällä siitä: El­liott Gould ei ole lai­sin­kaan Mar­lowen ark­ki­tyyp­pi. Pää­pai­no ei ole juo­nes­sa tai toi­min­nas­sa, vaan tun­nel­mas­sa ja dia­lo­gis­sa ai­van Chand­le­rin ta­paan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hieman kohinainen ja rakeinen. Monoraita on aika raaka, eikä sitä voi soittaa kovin lujalla. Ekstroissa traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy