Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dogville

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 171 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 106883EAN: 6420201157176

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­deksän lu­kua ja joh­dan­to: Dog­vil­len kylän ih­mis­ten su­rul­li­nen ja raa­dol­li­nen ta­ri­na.

Yh­deksän lu­kua ja joh­dan­to: Dog­vil­len kylän ih­mis­ten su­rul­li­nen ja raa­dol­li­nen ta­ri­na. Ky­se on yh­teisöstä ja sen vas­taa­not­ta­mi­sen tai­dos­ta. Oh­jaa­ja yleistää ai­kuis­ten sa­dus­saan ja Jee­sus-al­le­go­rias­saan ih­mis­ten reak­tioi­ta, mut­ta sehän on taas sal­lit­tua. Oi­keaan hän osui­kin. Von Trie­rin ku­lis­sit koet­tai­siin teat­te­ris­sa­kin as­keet­ti­sik­si saa­ti sit­ten elo­ku­vas­sa.
Tämä luo haus­kan vas­ta­pai­non so­siaa­li­sel­le tark­kai­lul­le. Ta­loil­la ei ole sei­niä, ja mar­ja­pen­sai­den pai­kat­kin on kir­joi­tet­tu lat­tiaan.
Pääo­sien (Ni­co­le Kid­man, Paul Bet­ta­ny, Stel­lan Skarsgård) lisäk­si mu­ka­na on upea kaar­ti si­vuo­sis­sa (Lau­ren Ba­call, Har­riet An­ders­son, Ja­mes Caan).

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Säädä ääniraita menusta, muuten päälle tulee DD2.0. Takakansi daungreidaa DS:ksi, mikä ei pidä paikkaansa. David Bowien ”Young Americans” sopii hyvin lopputeksteihin. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu 53+23 min. dokumentti, 41 min. haastatteluja, tunnustuksia, 8 min. ”tehosteista”, julistetaidetta, Dogville Test ohjaajan kommentein, 34 min. lehdistötilaisuuksista, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy