Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Oikeesti aikuiset

Grown Ups 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2010Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.85
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Epä­ta­sai­sis­ta ko­me­diois­taan tun­net­tu Adam Sand­ler saa rin­nal­leen run­sas­lu­kui­sim­man ni­minäyt­te­lijöi­den kaar­tin tähän as­ti, mut­ta las­kee ri­man tut­tuun ta­paan var­sin alas.

Epä­ta­sai­sis­ta ko­me­diois­taan tun­net­tu Adam Sand­ler saa rin­nal­leen run­sas­lu­kui­sim­man ni­minäyt­te­lijöi­den kaar­tin tähän as­ti, mut­ta las­kee ri­man tut­tuun ta­paan var­sin alas. Ai­kui­sikään eh­ti­neet ka­ve­ruk­set ko­koon­tu­vat en­ti­sen ko­ris­jouk­kueen­sa val­men­ta­jan hau­ta­jai­siin ja pää­tyvät kai­ken meuh­kaa­mi­sen lo­mas­sa pa­ran­ta­maan elämäänsä.
Fik­sua elo­ku­vaa tästä ei saa te­kemälläkään, ei edes Sand­le­rin uran puit­teis­sa. Tar­koi­tuk­sel­li­sen epä­so­vin­nai­set vit­sit osu­vat ja on­tu­vat yhtä pal­jon, mikä ei so­pi­van kes­ken­kas­vui­ses­sa mie­len­ti­las­sa ole välttämättä pa­ha sal­do. Mitä il­mei­sim­min te­kijöillä it­sellään on kui­ten­kin ol­lut haus­kaa tätä teh­dessä ja kat­so­jal­le tämä nä­kyy ai­na­kin muu­ta­ma­na len­nok­kaa­na heit­to­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, asiallisen jäsentynyt ja moitteetoman levollinen kuva, jonka ainoa synti on hivenen kellertävä ja paikoin ylivaloittunut ilme. Netflixn tarjoama kuvasuhde on oikea ja 100MB:n laajakaistayhteydellä kuva yltää hyvälle tasolle, vaikkei aivan teräväpiirtona vakuutakaan. Kuivahko ääniraita antaa reilusti tilaa läpälle, vaikka kaiken taustalta löytyisi myös kelvollinen musiikkiraita. Ikäraja on yllättäen tipahtanut Blu-rayn yhdestätoista vuodesta seitsemään. (IJ)
20/05/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy