Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Che - osa 2: Kapinallinen

Che - Part 2: Guerilla 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 209274EAN: 5706130595502

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

So­der­berg­hin Che-ee­pok­sen jäl­kimmäi­nen osa loik­kaa Kuu­ban val­lan­vaih­dos­ta Bo­li­viaan, missä Che yrittää käyn­nistää uu­den val­lan­ku­mouk­sen.

So­der­berg­hin Che-ee­pok­sen jäl­kimmäi­nen osa loik­kaa Kuu­ban val­lan­vaih­dos­ta Bo­li­viaan, missä Che yrittää käyn­nistää uu­den val­lan­ku­mouk­sen. Yri­tys on kui­ten­kin tu­hoon­tuo­mit­tu ja pian vas­toinkäy­mi­siä sa­te­lee yhtä hel­pos­ti ja vääjäämättömäs­ti kuin edel­li­sellä ker­ral­la me­nes­tyk­siä.
Toi­sen osan myötä ee­pos saa pe­rin­tei­sen nou­su ja tu­ho -ker­to­muk­sen kaa­ren, jos­sa aiem­min me­nes­tyk­sekäs re­sep­ti osoit­tau­tuu uu­del­la yri­tyk­sellä koh­ta­lok­kaak­si. Elo­ku­va ku­vaa an­tau­muk­sel­la miestä, jo­ka nou­dat­taa op­pi­maan­sa kaa­vaa jääräpäi­ses­ti suos­tu­mat­ta nä­kemään olo­suh­tei­den muu­tos­ta. Tämä on yhtäai­kaa elo­ku­van vah­vuus ja heik­kous. Yhtäältä ta­pah­tu­mat muo­dos­ta­vat mie­len­kiin­toi­sen ja har­vem­min ku­va­tun jäl­kinäytök­sen me­nes­tyk­sel­le, mut­ta toi­saal­ta taas ker­to­mus jää ko­vin etäi­sik­si me­kaa­ni­ses­ti toik­ka­roi­van Chen li­pues­sa vä­liin­pitämättömän oloi­ses­ti koh­ti lo­pul­lis­ta tap­pio­ta. Suu­ret lin­jat hah­mot­tu­vat tässä­kin vain ri­vien vä­listä, mut­ta ar­ki piir­tyy us­kot­ta­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on nyt ratkaisevasti tasalaatuisempi kuin ensimmäisessä osassa. Kuva on luontevan terävä ja levollinen riippumatta siitä kohdistuuko kamera Bolivian pääkaupungin kattojen yli, metsän siimekseen rakenntetuun koulutusleiriin vai Chen tavaramerkkipartaan. Kuva on tarkoituksellisesti poltettu yläpäästä hieman puhki, ja väritoisto jää päivänvalossa kapeaksi, mutta jälki on tyylikästä. Ääniraita on samaa kastia edellisosan kanssa, joskin aavistuksen verran musikaalisempi. DTS ääniraita pitää muistaa valita erikseen. Ekstroissa molempien osien yhteinen teaseri HD-muodossa. (IJ)
05/10/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy