Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Oikeuden palvelija

The Lincoln Lawyer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 258126EAN: 6416548549637

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­van te­ko on va­lin­to­ja täynnä.

E­lo­ku­van te­ko on va­lin­to­ja täynnä. Pan­naan ”Ain’t No Lo­ve In The Heart of The Ci­ty” al­ku­tun­na­rik­si. Pitäi­sikö ot­taa tämä Da­vid Co­ver­da­len ver­sio? Vai­ko tämä Bob­by Blue Blan­din lau­la­ma?
Tuot­ta­jat ja oh­jaa­ja ovat ar­vos­ta­neet oi­kei­ta asioi­ta. Saa­daan hyvä ta­ri­na Mic­hael Con­nel­lyn ro­maa­nis­ta. Us­ko­taan päänäyt­te­lijään, jo­ka on pys­ty­nyt nou­se­maan ul­konäkönsä ylit­se ih­me­teltävän useas­ti. Luo­daan elo­ku­va, jo­ka yh­distää klis­heitä väis­tel­len oi­keus­sa­lid­raa­man, ri­kos­tut­kin­nan ja au-per­heen ta­sot. Elo­ku­van ni­mi tu­lee asia­na­jan käyttämästä klas­sik­ko-Lin­col­nis­ta. Elo­ku­va edus­taa de­mok­raat­ti­sia ar­vo­ja ja kri­ti­soi re­pub­li­kaa­ni­sia voi­mia.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. DVD-version kuva on silti paljon pehmeämpi. Ero ääniraitojen välillä ei ole yhtä dramaattinen. Ekstroissa 30 min. dokumentti ja 4 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
01/01/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy