Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Oikeuden palvelija

The Lincoln Lawyer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 258126EAN: 6416548549637

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­van te­ko on va­lin­to­ja täynnä.

E­lo­ku­van te­ko on va­lin­to­ja täynnä. Pan­naan ”Ain’t No Lo­ve In The Heart of The Ci­ty” al­ku­tun­na­rik­si. Pitäi­sikö ot­taa tämä Da­vid Co­ver­da­len ver­sio? Vai­ko tämä Bob­by Blue Blan­din lau­la­ma?
Tuot­ta­jat ja oh­jaa­ja ovat ar­vos­ta­neet oi­kei­ta asioi­ta. Saa­daan hyvä ta­ri­na Mic­hael Con­nel­lyn ro­maa­nis­ta. Us­ko­taan päänäyt­te­lijään, jo­ka on pys­ty­nyt nou­se­maan ul­konäkönsä ylit­se ih­me­teltävän useas­ti. Luo­daan elo­ku­va, jo­ka yh­distää klis­heitä väis­tel­len oi­keus­sa­lid­raa­man, ri­kos­tut­kin­nan ja au-per­heen ta­sot. Elo­ku­van ni­mi tu­lee asia­na­jan käyttämästä klas­sik­ko-Lin­col­nis­ta. Elo­ku­va edus­taa de­mok­raat­ti­sia ar­vo­ja ja kri­ti­soi re­pub­li­kaa­ni­sia voi­mia.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. DVD-version kuva on silti paljon pehmeämpi. Ero ääniraitojen välillä ei ole yhtä dramaattinen. Ekstroissa 30 min. dokumentti ja 4 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
01/01/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy