Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Taru sormusten herrasta - Kaksi tornia

The Lord of the Rings - The Two Towers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 179 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS ES 6.1 HD-MA
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 105267EAN: 6438044637762

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

"Onks noi oi­kein vii­sai­ta", 5-­vuo­tias kat­so­ja kom­men­toi sor­mus­ten­vie­jiä Mor­do­rin por­teil­la.

"Onks noi oi­kein vii­sai­ta", 5-vuo­tias kat­so­ja kom­men­toi sor­mus­ten­vie­jiä Mor­do­rin por­teil­la.
Sor­mus­ten her­ran toi­nen osa oli vai­kea fil­ma­ta, kos­ka kol­meen osaan ha­jon­neen saat­tueen juo­nen­po­lut joh­ta­vat vääjäämättä epi­so­di­mai­seen ra­ken­tee­seen.
Muu­ta­ma ee­pok­sen ul­ko­puo­li­nen koh­taus är­syttää: Ara­gor­nin seik­kai­lu huk­kien kans­sa eri­to­ten, Fro­don se­koi­lut Mus­tal­la por­til­la ja Le­go­la­sin kil­pi­lau­tai­lu. Vai­keas­ti to­teu­tet­ta­va Ent­ti Puu­par­ta on­nis­tui vas­ta­vuo­roi­ses­ti yli odo­tus­ten.
On­kin pa­rem­pi kes­kit­tyä al­le­go­ri­siin poh­dis­ke­lui­hin, vaik­ka Tol­kien kiis­ti to­sielämästä lai­na­tun sym­bo­lii­kan. Bri­tan­nian teol­lis­ta­mi­nen on Rau­ta­pi­ha, Mor­dor nat­si-Sak­sa, Klonk­ku sai pu­bi­juo­pon ve­ti­set silmät, Gan­dalf ylös­nou­si Jee­suk­sen ta­paan, Sau­ron on ark­kien­ke­listä hai­rah­tu­nut Pa­ho­lai­nen ja sor­mus puo­les­taan ato­mi­pom­mi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni olivat jo DVD-laitoksissa referenssitasoa. Virheettömyys yhdistyy näkemyksellisiin audiovisuaalisiin ratkaisuihin. Myös hiljaisuutta hyödynnetään. Tilan tuntua osataan ripotella oikea-aikaisesti. Mutta niin vain BD pistää tämän kaiken paremmaksi: DVD:n kuva jää hieman pehmeämmäksi ja äänimassoja pystytään hyödyntämään pakottomattomammin BD:llä. Ikävä layer-stoppi kesken hukkataistelun on poistettu. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu pääosin DVD-laitoksesta tutut ekstrat: 14+43+8 min. dokumentit, 35 min. nettidokumentteja, Sean Astinin 7 min. lyhytelokuva, tiiseri ja traileri, tv-mainoksia, musiikkivideo,13 min. Kuninkaan paluun esittelyä ja Aragon's Quest -tietokonepelin traileri. (PS)
09/04/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy