Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Money Monster

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162370970

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pom­mi­mies ot­taa viih­de­pi­toi­sen ta­louss­hown juon­ta­jan pant­ti­van­gik­si kes­ken li­ve-lä­he­tyk­sen.

Pom­mi­mies ot­taa viih­de­pi­toi­sen ta­louss­hown juon­ta­jan (Geor­ge Cloo­ney) pant­ti­van­gik­si kes­ken li­ve-lä­he­tyk­sen. Ää­rimmäi­sen teon kim­mok­kee­na on juon­ta­jan ke­peäs­ti tar­joa­ma huo­no si­joi­tus­vink­ki, jon­ka seu­rauk­se­na sa­to­ja mil­joo­nia ta­val­lis­ten ih­mis­ten ra­ho­ja on su­la­nut tai­vaan tuu­liin. Hy­vi­tys ei tu­le il­man hi­ki­kar­pa­loi­ta.
Geor­ge Cloo­ney herä­tyk­sen ko­ke­va­na it­se­rak­kaa­na ta­lousp­ro­feet­ta­na ja tämän sel­kojär­ki­nen tuot­ta­ja Ju­lia Ro­berts tar­joa­vat hyvän pää­pa­rin, jo­ka tun­tuu tut­ta­va­pa­ris­kun­nal­ta he­ti al­ku­mi­nuu­teis­ta al­kaen. Jack O'­Con­nel­lin näyt­te­lemäl­le pom­mi­mie­hel­le on va­rat­tu ka­peam­min hah­mo­tel­tu roo­li ta­pah­tu­mien ka­ta­lyyt­tinä, mut­ta toi­vot­to­man kli­sei­nen ei tämäkään ole.
Is­kevä ja het­kessä hy­vin elävä jännä­ri sot­kee tu­tuis­ta ai­nek­sis­ta mauk­kaan ku­jan­juok­sun, jo­ka viih­dyttää ja häm­mentää piirtämällä ku­val­laan li­ki yhtäläi­sissä mää­rin. Hyb­ris kui­ten­kin vaih­tuu ka­tu­muk­sek­si pal­kit­se­vas­ti. Na­pak­ka ja viih­dyttävä elo­ku­va tuo mie­leen ta­ka­vuo­sien Neu­vot­te­li­jan ja Ran­so­min, mut­ta tun­tuu jäävän vii­run ver­ran näistä ta­ri­nan­sa kou­kut­ta­vuu­des­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävä ja vakaa kuva. Iskevän vähäeleinenääniraita. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (2 min.), musiikkivideo ja koosteet Clooneystä (5 min.), temposta (10 min.) ja lippukohtauksesta (7 min.). (IJ)
06/12/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy